Ecologisch bouwen

Bij de realisatie van een huis zijn de principes van duurzaam bouwen niet meer weg te denken. Door slim en duurzaam te bouwen beperkt u de negatieve impact op omgeving en milieu en bouwt u een plek waar u levenslang comfortabel kan wonen. Hoe begint u eraan? De brochure helpt u doorheen het bouwproces om de juiste keuzes te maken. Ze begint bij de keuze van een locatie of een pand en geeft vervolgens een leidraad voor een goed ontwerp. Er is ook meer specifiek aandacht voor de energieprestatie en het water- en materiaalgebruik. Tot slot volgen nog tips om van je huis een veilige thuis te maken.

Ecologisch bouwen

Velen onder ons denken dat ecologisch bouwen niet simpel is en veel tijd in beslag neemt? Eigenlijk is dat niet zo, zeker niet als je er voor kiest om samen te werken met een ervaren architecten team in duurzame woningbouw. Wij hebben enthousiaste en professionele medewerkers in huis die uw bouwdroom graag werkelijkheid maken door u een ecologische woning  te bouwen zoals u dat wenst. Alle mogelijkheden zijn met onze specialisten bespreekbaar als u door Architect Gruwez uw woning laat bouwen.

Bij het bouwen van een ecologische woning staan wij garant voor een totaalconcept op maat van onze klanten. Dit betekent ook extra bouwcoördinatie. zodat wij ook morgen weer het verschil maken. Wilt u een ecologisch wonenin België? Contacteer Architect Gruwez  Klik hier om te gaan naar onze homepage!

Ecologisch bouwen

Architectenbureau Frank Gruwez ontwerpt en bouwt verschillende soorten woningen waaronder ecologische woningen. Wij maken bouwprogramma�s op maat waarbij wij ecologisch bouwen in uiteenlopende bouwstijlen kunnen uitvoeren. Wij luisteren naar uw bouwdroom en realiseren bouwschetsen op maat. Het is zeker onze taak om dromen om te zetten in werkelijkheid. Wij houden budget en omgevingsfactoren scherp in de gaten. Voor ecologisch bouwen zijn technologie, ontwerp en materiaal belangrijk. Met ecologisch bouwen bezuinigt u op energie en krijgt u een geweldig comfort.

Ecologische villa bouwen

Bent u op zoek naar een professionele partner voor duurzaam en ecologisch bouwen? Bij Villabouw ondersteunen wij u graag bij uw verbouwing, renovatie of restauratie. Doordat wij met natuurlijke materialen werken, zoals leemstuc, tadelakt, beton ciré etc, leveren wij stijlvolle en unieke producten waar u lang profijt van zult hebben. Wij zijn gespecialiseerd in…

Laatste nieuws over duurzaam bouwen

De verplichte energiesprong naar label C voor kantoren zorgt ervoor dat gebouweigenaren aan de slag moeten. Over dit onderwerp staat op 28 november in Den Haag een studiedag op het programma. Duurzaam Gebouwd-expert Selina Roskam van RVO vervult de rol van dagvoorzitter. Experts Jim Teunizen van Alba Concepts en Bram Adema van Corporate Facility Partners zijn sprekers gedurende de dag.

Natuzzi Italia zet alles op alles om aan de behoeften van al zijn klanten te voldoen. Daarom start het voor elke klant een gepersonaliseerd designproject op dat tot in het kleinste detail perfect moet zijn. Hiervoor begeleidt ons team van ervaren professionals u doorheen de verschillende fasen van dit designproject, met gratis bezoeken ter plaatse om u te helpen bij de aankoop van zitbanken, relaxfauteuils, bedden, aanvullingen en accessoires.

Kijk ook even bij: duurzaam-huis-bouwen.beWoningbouwAlles over bouwenDuurzaam wonenBouwbedrijf Nathan Overzicht van ecologische verbouwers duurzaam-bouwen.goedbegin.be

Advertenties